Göz Kapağı Estetiği Sonrası Neler Bekliyor?

Eklenme Tarihi: 2/12/2016

 

Ameliyattan sonra doktorunuz size gözlerinizin kurumaması amacıyla birtakım göz damlaları ve merhemleri verecektir. Ancak yine de göz kapaklarınızın üzerinde bir miktar gerginlik hissetmeniz doğaldır.

Operasyon sonrası göz derisinin inceliği nedeniyle şişlikler ve morarmalar oluşabilir. Yaklaşık bir hafta içinde gerileyecektir. Bu tip ameliyatlardan sonra ağrı olması çok beklenenmemektedir. Genelde evde herkesin kullandığı basit ağrı kesicilerle kolaylıkla kontrol altına alınır. Bu süre içinde evde istirahat etmek uygun olur.

Gözler ameliyat sonrası kapatılmaz. Gözaltında ve üzerindeki kesiler üzerinde ince bantlar olur ve bu dikişler bir hafta sonra alınacaktır.

Ameliyattan sonra gözlerinizde hissedeceğiniz yeni görüntü ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Televizyon izlemenizde, bilgisayar ile vakit geçirmenizde ya da kitap okumanızda sakınca yoktur.

Ancak lens kullanıyorsanız iki hafta kadar beklemenizi öneririm. Bunun yerine bir süre gözlük takmanız daha sağlıklı olacaktır.

 

Göz kapağı estetiği operasyonun size vereceği daha canlı ve genç görüntünün yaratacağı pozitif ruh hali sizi mutlu edecektir.Konsültasyon ve tedavi için Prof.Dr.Selçuk İnanlı klinik ile iletişime geçebilirsiniz. 

PAYLAŞIN: